Ayurvédikus masszázs - visszajelzések

Ayurvéda masszázs visszajelzések

Ayurvéda masszázson is voltam már Emesénél, ami igazi testi-lelki megújulás! :) Ajánlom mindenkinek...


Benczik Zsuzsanna

 

Amikor elmegy az ember maszíroztatni pontosan ugyanolyan élményekkell kellene eljönnie, ahogy azt én tettem! Nagyszerű, fantasztikus élmény volt Emese keze alatt! A végeredmény olyan érzés, mint mikor a kígyó kibújuk a régi bőréből, azt hiszem velem is ez történt. :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek minimum egyszer próbálja ki!


Ani

 

Emese Ayurveda masszázsa egyszerre lazít el és tölt fel energiával. Nyugalom és tengernyi béke vett körül, profi kezek alatt. Köszönöm az "utazást", először voltam, de biztosan nem utoljára.


Noémi

 

Nagy élmény volt Emese ayurvéda-masszázsa! Ajánlom mindazoknak, akik szeretetre, figyelemre, gondoskodó relaxáló jelenlétre vágynak. Kisugárzása az életöröm, szelídség, harmónia csodálatos keveréke. Köszönöm a tenger-ringatás élményt, a teljes ellazulást!


Edit

 

Ayurvéda masszázson (is) voltam már Emesénél, ami igazi testi-lelki megújulás! :) Ajánlom mindenkinek, aki egy kis ujjászületésre vágyik, Emese kezei csodákra képesek!


Zsuzsanna

 

Köszönöm a nyeremény Ayurveda masszázst! Fantasztikus élmény volt a közel két óra. Teljes ellazulás, kikapcsolódás, feltöltődés. Kedves, barátságos masszőr, profi szaktudás, barátságos környezet. Mindenkinek csak ajánlani tudom. És köszönöm mégegyszer!!


Szilvia

 

AKTUÁLIS AKCIÓK

Telefon
Bejelentkezés
06-30-414-3311

Facebook
Facebook.com/emese-masszázs
 

Főnix stúdió

Budapest 1117, Baranyai utca 24. (Kapucsengő: 14, 3. Emelet, 1-es ajtó)

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

 


Fésű Szépségszalon

Budapest 1094, Bokréta utca 24-26. (A Corvin és a Klinikák között)

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

 


ajurvedatippek.hu