Kismama masszázs

Kismama masszázs

A terhesség alatt rengeteg változáson megy keresztül a testünk, azonban ebben az időszakban sem kell lemondanunk a masszázsról. Az egyre növekvő pocak miatt egyre nagyobb a háti szakasz, a gerincoszlop terhelése. Ilyenkor egyes testrészeink igazán érzékenyé válhatnak.

A kismama masszázs a 2. trimesztertől vehető igénybe. A klasszikus svédmasszázsból eredő fogásokon alapul és a test csak bizonyos részeire korlátozódik. A kezelés során az alsó végtagokon és az alulsó háti, medencei szakaszon csak simító mozdulatok alkalmazhatók, mert az ezen területekre gyakorolt erős nyomások, rossz hatással lehetnek a babára.

A masszázs kiterjed az úgynevezett „stressz zónákra” is, ami a csuklyás izom és a tarkó területét jelenti, itt a masszőr lazító masszázst végez. A has masszázs és a reflexológia sem megengedett a várandósság alatt, azonban a talpon végzett simító mozdulatok engedélyezettek, így enyhíthetünk a lábak terhein is.A masszázs ideje alatt a kismamáknak lehetőségük nyílik, hogy kikapcsolódhassanak, ellazulhassanak és nem utolsó sorban enyhítsenek fájdalmaikon.

Ellenjavallatok:

Vérzés, görcsök, has korai keményedése, magas vérnyomás, a terhesség első trimesztere, és a svéd masszázs általános kontra indikációi.

Választható időtartam:

30 perc: derék, hát, váll, nyak, karok

60 perc: derék, hát, váll, nyak, karok, lábak

 

Kismama masszázs Idő Ár Fésű Szépségszalon Főnix Stúdió
  30 perc 4.000,- x x
  60 perc 6.900,-

 

AKTUÁLIS AKCIÓK

Telefon
Bejelentkezés
06-30-414-3311

Facebook
Facebook.com/emese-masszázs
 

Főnix stúdió

Budapest 1117, Baranyai utca 24. (Kapucsengő: 14, 3. Emelet, 1-es ajtó)

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

 


Fésű Szépségszalon

Budapest 1094, Bokréta utca 24-26. (A Corvin és a Klinikák között)

Google Maps Generator by embedgooglemap.net

 


ajurvedatippek.hu